Veerkracht in 1 minuut

Ieder kind heeft unieke talenten ontvangen van God. Op de gereformeerde basisschool Veerkracht in Amsterdam-West komen deze tot groei en bloei. Hoe? Door persoonlijke aandacht voor iedere leerling; in ons onderwijs staat het kind centraal. Veerkracht heeft moderne leermethodes met digitale hulpmiddelen en biedt een veelkleurig, veelkerkelijk en veilig schoolklimaat. Waar de Bijbel de bron is, iedere schooldag! Onze missie? Met liefde en vanuit vertrouwen onze leerlingen vormen tot geliefde kinderen van God.
Mensen die zichzelf en hun talenten leren kennen en ontwikkelen.

Veerkracht is een basisschool – gevestigd in een gloednieuw schoolgebouw – waar ouders die christen zijn hun kinderen graag aan toevertrouwen. We zijn een school met de Bijbel als basis, medewerkers zijn christen en werken gepassioneerd vanuit hun geloof. Ouders die voor onze school kiezen vinden het waardevol dat hun kind onderwijs krijgt vanuit een christelijke levensovertuiging. Onze medewerkers leven en werken vanuit hun geloof, weten zich geliefd door God en stralen dit uit naar de kinderen.

Onze belofte aan u als ouder? “Wij beloven om alle leerlingen te helpen ontwikkelen tot jonge mensen die met hun passies en talenten willen bijdragen aan een menswaardige samenleving.”

Wat onze school uniek maakt? Veerkracht is een kleinschalige basisschool waar we vanuit identiteit en kwaliteit hard aan goed onderwijs. We vinden het belangrijk dat iedere leerling en elke medewerker zijn van God gekregen gaven en talenten ontwikkelt. We denken vanuit mogelijkheden en willen aansluiten bij wat elke individuele leerling nodig heeft om zich te kunnen ontwikkelen. Niet alleen op cognitief niveau, maar ook op creatief en sociaal-emotioneel gebied. Goed om te weten: onze school heeft het vignet Gezonde School!

Zullen we eens kennismaken? We nemen graag uitgebreid de tijd voor jou en je kind.
Bel directeur Atie van der Vlist voor een afspraak of antwoord op je vragen (020 613 6666) of stuur een mail naar gbsveerkracht@levwn.nl